I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Abaddons/Priest,holy

+3
Boosty
Joranka
ANdikk
7 posters

Goto down

Abaddons/Priest,holy Empty Abaddons/Priest,holy

Příspěvek  Abaddons Sat Dec 18, 2010 10:39 am

Ingame nick Abaddons (Septimos 70 lvl DK, Satanian 33 lvl hunter)
Talenty jedu holy na PvE disco na PvP. ( víc mě baví holy tzn. PvE)
Profese: Abaddons Mooncloth tailoring 447, Enchanting 450
Septimos Mining 450 Jewelcrafting 450
Byl jsem u CHOL na TBC odešel sem kvůli neshodám s vedením a úpadku guildy (Chodili PvP místo plánovaných raidů) LMYC rozpadla se
(Abych se vyjádřil k podané přihlášce k OFFLINE Je tam hodně lidí z LMYC jinak bych tam nechtěl (špatnej systém moc hledí na GS a ne na skill lidí)
WoW hraju 5 let
Pomáhám lidem kdykoliv mám čas, no a v raidech se snažím držet se taktiky a hlídat aby vaše ingame životy byly na maximu Smile
Hledám lidi, se kterými se dá bez hádek domluvit a kteří umí uznat a poučit se z chyb, které dělají (Každej chybuje i já a chybu přiznám)
A hlavně hledam pohodovou partu, která ví, že progress=wipe a neleavne raid po prvním wipu.
Vlastním mikrofon a používám TS2 i Vt můžu si stáhnout cokoliv jiného
Je mi 18 let
TBC raidy pre TBC raidy Naxx 10/25 Ulduar 10/25 VoA + všechny raidy na offi Byl sem u first killu Lich kinga na serveru burning blade
Ingame sem většinou večer ale jak kdy. cca 19:00 - ????
Half PvP half PvE pracuju na tom jak sem již psal byl sem delší dobu na offi takže equip okolo 4K GS (Equipnu se rychle)
Studuji střední průmyslovou školu dopravní v Plzni a wow mám jako odreagování takže se nechci ingame hádat o blbostech ale spíš číst nové vtipy nebo zabít nějakého toho bose Smile

Abaddons
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Abaddons/Priest,holy Empty Re: Abaddons/Priest,holy

Příspěvek  Anonymní Sat Dec 18, 2010 11:29 am

Sice odflaknute uz po 2x proste nabuduce si skus kuknut prihlasky inych hračou ale ked potrebujeme priesta tak som teda za

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ANdikk Sat Dec 18, 2010 11:43 am

vyjaddenie dole

Naposledy upravil ANdikk dne Sun Dec 19, 2010 11:17 pm, celkově upraveno 1 krát
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Balwo Sat Dec 18, 2010 11:55 am

Za

Balwo
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Abaddons Sat Dec 18, 2010 8:47 pm

4k GS mi stačí na ULD 25 naprosto v pohodě. Pokud koukáte pouze na GS tak pro mě vaše guilda neni. Na anthorce sem byl dá se říct jedinej heal v CHOL i LMYC ,kterej měl místo v raidu jistý. GS skutečně není všechno nehledě na to že se equipnu skutečně rychle.

Abaddons
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sat Dec 18, 2010 9:52 pm

Mne osobne na GS vobec nezalezi priest sa zide urcite a holy uz duplom, ale neviem ako si to predstavujes ze ta vezmeme a equipneme v toc alebo ako? Preto by som tiez odcenila keby si mal zaujem behat aj hc pripadne uldu a pod. Ja som prvy krat sla do ToC s 4500GS ked som mala toto vsetko obehane, ide o to ze my chodime uz len prevazne ToC a Onyxiu cize by si sa musel sam posnazit nabrat eq aby si mohol s nami chodit. Ak ta snaha bude som ZA.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Abaddons Sat Dec 18, 2010 10:35 pm

No na TOC bych si ještě netroufnul to je jasný. Spíš chci chodit naxx uldu a sehnat nějakou partu na toch normal na točení apod. na to abych se equipnul potřebuju lidi, který newipnou na prvnim bosovy toch normal proto hledam guildu kde sou pohodový lidi a dá se s nima domluvit. Jak asi všichni víte je téměr nemožný složit grupu na naxx 25 z LFG. Já osobně začal TOC na offi chodit s 4800 GS dával bych to i s menším ale nechtěl sem tam bejt zbytečnej a nechtěl sem bejt důvodem wipu. Nejsem člověk, kterej se přihlásí do raidu bez equipu a všechno sebere i když v raidu neudělá nic.

Abaddons
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Abaddons/Priest,holy Empty re:

Příspěvek  Joranka Sat Dec 18, 2010 11:19 pm

Já bych byl docela PRO, máme přeci jen každý nějakého toho alta a naxx nebo ulduar bychom s nimi taky mohli více chodit. Takže kdyby se Abbadons nebál skládání těchto raidů tak by snad neměl být problém ne?
Joranka
Joranka

Poèet pøíspìvkù : 136

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Sat Dec 18, 2010 11:36 pm

ok nepocitej ze nekdo budeextra ochotnej skladat naxx uld ..... leda ja to obcas udelam ale musim stihat .-) ale dam ti teda PRO ..... TEST muj alt ti dystak pomuze Smile .-)
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Abaddons/Priest,holy Empty Holy priest

Příspěvek  tsatsiky2 Sun Dec 19, 2010 4:52 am

holy priesta potřebujem jako sůl a lidi co měli gs někdo 4500 maj 5K za měsíc.. o to nejde jenže se otevíra někdy kolem Vánoc ICC a jsme bez holy priesta, jako priest je jeden nic se nestane že budeme mít i jednoho co zatím nemá eq a 5let je dlouhá doba já jsem PRO,ale UD se těžko v ňáké guildě chodí, a toc10 můžeš už chodit pokud ten druhej heal je slušnej.. tak na TEST máš můj hlas.
tsatsiky2
tsatsiky2

Poèet pøíspìvkù : 184

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Polšo Sun Dec 19, 2010 4:56 am

ok pokial nechce len EQ a hned vhupnut do TOC tak na TEST som ZA
Polšo
Polšo

Poèet pøíspìvkù : 248

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sun Dec 19, 2010 6:45 am

Som za na test.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Wildanatin Sun Dec 19, 2010 7:28 am

PRO potrebuju heal k DK tankoj (alt) kde chodim tyhle raidy s boostym to nako poresime Very Happy na TOC 10 se nako sotanes az budem skladat s altama :-)
poresime na test urcite
Wildanatin
Wildanatin

Poèet pøíspìvkù : 180

Návrat nahoru Goto down

Abaddons/Priest,holy Empty re:

Příspěvek  Jingles Sun Dec 19, 2010 9:03 am

No sice si tu prvu prihlasku odflakol ale tato je uz lepsia. K tomu GS, to ze je low vidi kazdy, ale nabrat ho neni problem ak budes mat snahu. Len sa bojim ze ked ti pomozeme, ze leavnes a pojdes za kamosmi do Offline, ale to sa dufam nestane. Takze som ZA na Test....dobry priest sa zide vzdy

Jingles
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 119

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Abaddons Sun Dec 19, 2010 9:46 am

Mockrát všem děkuju. K Offline rozhodně nepřejdu vadí mi vedení a systém. Na equipu pracuju už mam pár novejch věcí Smile

Abaddons
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ANdikk Sun Dec 19, 2010 11:16 pm

tak dajme tomu ze PRE lenze ako ti pisaly ludia necakaj zazraky unas sme banda lenivcov :ˇ)
ANdikk
ANdikk

Poèet pøíspìvkù : 316

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Boosty Mon Dec 20, 2010 6:30 am

PRIJAT na TEST napis in game : Boosty , Tsatsiky , Jinglles , LAbsi , Sratnahordu CLOSED
Boosty
Boosty
Gum
Gum

Poèet pøíspìvkù : 757

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: