I N C O M I N G
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

OlahJ - MMS/BM hunt

5 posters

Goto down

olahj - OlahJ - MMS/BM hunt Empty OlahJ - MMS/BM hunt

Příspěvek  OlahJ Sat Nov 06, 2010 2:34 am

1. Nick: OlahJ
2. Co hrajes,talenty: MMS - ako dmg aj areny a aj dungy
3. Profese: Skinning, Leatherworking obe full
4. Předchozí guildy: Famous, CODENAME Ire, Brotherhood of Light
5. Jak dlouho hraješ WoW: priblizne 2 roky
6. Seš skill? skilll zalezi na uhle pohladu, to musite posudit sami ale nerobi mi problem ani bg dat hociaku clasu a ani elitu sam tak mozno som skill, ako pisem zalezi na uhle pohladu
7. Proč chceš zrovna k nám?: jeden z dovodov stabilna parta na toc, a aj na premade
8. Umíš si stáhnout TS3(teamspeak.com):TS3,Ventrilo mam
9. Věk(15+, předpokládejte, že raidíme do nocí): vek 20
10. Byl si ToC/TogC:Toc 10 som bol cele,25 zatial cele,do Togc som sa zatial este nedostal
11. Jsi schopen hrát někdy v týdnu mezi 18:00-23:00 nebo v neděli po 18 hodině?ano som kazdy druhy tyzden ked nie som na sluzobke
12. GS(nevíš co to je, nezkoušej to):Gs:4500 cca ale GS urcuje len eq priblizne skill nevyjadri
13. Něco málo o sobě:som mlady chalan ktoreho bavi wow a pri tom ma aj dalsie zaluby, som zadany, zatial bezdetny xD nieco len tak zhruba, ak nieco staci sa opytat

OlahJ
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

olahj - OlahJ - MMS/BM hunt Empty re:

Příspěvek  tsatsiky2 Sat Nov 06, 2010 4:05 am

sice je ten gear nic moc ale i přesto bych byl PRO uvidíme dojdeš na TS3 a posoudíme co s tebou dál afro
tsatsiky2
tsatsiky2

Poèet pøíspìvkù : 184

Návrat nahoru Goto down

olahj - OlahJ - MMS/BM hunt Empty Re: OlahJ - MMS/BM hunt

Příspěvek  Anonymní Sat Nov 06, 2010 5:23 am

Vzal bych ho na test. TS3 už se mnou byl a vcelku i komunikoval. hod tam ještě link na talenty a důvod proč jsi leavnul guildy kde jsi byl předtím.
Až to napíšeš budu Pro

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  OlahJ Sat Nov 06, 2010 6:25 am

takze talent strom si pozriete v hre to bude asi najlepsie, a guildy som opustil kvoli tomu ze im vadilo ze bud chodim pvp casto a oni ne, ale aj preto ze ich nabor bol all kazdeho brali a odpoved nato ved sa namaka

OlahJ
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  anilihator Sat Nov 06, 2010 6:53 am

hunt sa zíjde, nevidel som ťa v raidoch ale meno som videl hlasujemPRE na skúšku
anilihator
anilihator

Poèet pøíspìvkù : 178

http://www.bk66presov.sk

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Sat Nov 06, 2010 8:02 am

najdem si ta v hre dnes idem este do mestos cize bude vcer ked tu budes alebo zajtra rano ked sa mi bude dat lebo to mam celkom huste zajtra tak sa priprav ze si kuknem eq talenty a ukazes mi dmg na dummy

hawk
tsatsiky
tsatsiky

Poèet pøíspìvkù : 265

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Sat Nov 06, 2010 3:46 pm

no tak asi tak z 2k dps po pozmeneni talentov glyphov socketov na BM sme vycarovali 3.7-3.8k dps pri gs neakych 4500+ dmg meter aj ked pravda ze talenty a glyphy bola moja zasluha vyjadrite sa ja som za preskusanie povedzme v toc 25 alebo 10 podla toho kam sa zmesti a tam moze ukazat aj skill napr na chmapionoch .

olahj par rad pre teba

1. mas google ze staci trosku pohladat trosku precitat nieco si prelozit a dospel by si k takemu istemu stromu ako ja .
2. ak chces MM tak ja ti ho robit nebudem
3. strom si mozes upravovat ked sa ti nieco nepaci neze teraz az do konca zivota budes slapat na tych talentoch co som ti urobil deto glyphy
4. dufam ze svoju classu poznas aj ked sa mi to nezda este si o nej nieco precitaj
5. hlavne by bolo asi lepsie si dat ako peta neakeho wolfa ale nato sa uz nebudem pozerat mas to ako domacu ulohu

ma poser ked takto to dopadne aj s gizom . dnes som na neho nemal cas ale zajtra to radsej pozriem keby som tu nebol co asi nebudem do tej 5 mohol by ma niektory officer zastupit a pozriet ho

hawk
tsatsiky
tsatsiky

Návrat nahoru Goto down

olahj - OlahJ - MMS/BM hunt Empty OlahJ - MMS/BM hunt

Příspěvek  Jingles Sat Nov 06, 2010 8:55 pm

Sice vcera v Onyxii 10 moc netocil, ale podla jedneho raidu sa neda posudit, uvidime v tocku jak sa bude darit. A kedze sa nam range dmg zide, a hunteri nasi by ti mohli poradit, keby nieco nevies, tak som za na test.

Jingles
Officer
Officer

Poèet pøíspìvkù : 119

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky2 Sat Nov 06, 2010 9:38 pm

máš jedinné šťěstí že se s tebou Tsacik sral a pak si vytočil o 90% víc, aspoň víte že neberem odpad z Bananasov lol! no jako je to 50% / 50% zajdeš s náma dnes toc25, jen jsem nepochopil jak můžeš mít stafu z VH kterou jsem měl před 2roky cca pale v Naxu padá lepší totéž v UD, já tomu nerozumím no to jsou guildy co nedaj za 2roky ani blbé Ud?

Naposledy upravil Admin dne Sun Nov 07, 2010 1:45 am, celkově upraveno 2 krát
tsatsiky2
tsatsiky2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  caleth Sat Nov 06, 2010 10:13 pm

Takze podla prihlasky mi prides skor PVP hrac ale nvm no. Premade v nasej guilde nerobime. Tie talenty a dps co ti riesil tsatsi...nvm no. Prihlaska myslim celkom fajn. Nebudem sa vyjadrovat, nepoznam ta. Necham to na ostatnych.
caleth
caleth

Poèet pøíspìvkù : 68

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky Sun Nov 07, 2010 12:22 am

koca neviem co si mal z matiky ale z 2k dps zaklad na 3.8k je narast dmgu o 90% pri tom jeho mixe pve a pvp eq ale neva

kuknite giza ja som sa teraz zobudil a musim ist het aspon dmg v balancovi alebo podla toho za aky spec ho chcete ale ten dmg v sove by som si rad pozrel tak to ceknite a ked tak to postnite na jeho prihlasku talenty tiez v tej sove

hawk
tsatsiky
tsatsiky

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Anonymní Sun Nov 07, 2010 12:59 am

Nárůst DMG dobrej, ale člověk kterej chce už běhat ToC a ToGC 10/25, by podle mě už asi měl alespoň něco vědět a ne že ho tu budem učit jak se za to hraje. Last test, jestli neprojde asi bych zamával na rozloučenou.

Anonymní
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  tsatsiky2 Sun Nov 07, 2010 8:47 am

PŘIJATna TEST do party 3CLOSED
tsatsiky2
tsatsiky2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content